Valokuvaajille ja kuvittajille

 

Saa tuottoa kuvistasi nopeasti ja helposti!

MyPhoto.fi on ennenkaikkea monipuolinen ansaintakeino valokuvaajille ja kuvittajille. Kuvittajilta otamme vastaan hyvälaatuisia töitä sähköisessä muodossa eri tekniikoilla toteutettuna sekä vektorikuvituksina. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden myydä kuviasi tulosteina, ottaa osaa valokuvanäyttelyihin pienillä kustannuksilla ja saada siinä sivussa palkintoja ja lahjoja menestyksesi mukaan. Kirjautumalla saat käyttöösi järjestelmämme monipuoliset työkalut.

 

Myy kuviasi tulosteina

Kuvagalleriamme toimintaperiaate on yksinkertainen. Luomalla käyttäjäprofiilin voi ladata sivustollemme kuvia, joista parhaat pääsevät mukaan galleriaan. Galleriasta asiakkaat voivat valita kuvia tulosteisiin ja mikäli sinun kuvasi valitaan, saat siitä aina kertakorvauksen. Me hoidamme kaiken muun tulostuksesta tilauksen lähettämiseen. Omasta profiilistasi näet kuviesi tuotot ja voit tilittää tuottosi. Kuvan tekijänoikeudet säilyvät sinulla ja me myymme ainoastaan tulosteita, emme kuvatiedostoja. Alkuperäinen kuvatiedosto on meillä tallessa vain tulostuskäyttöön.

 

Osallistu näyttelyihin

Järjestämme myös valokuvanäyttelyjä yhteistyökumppaneidemme tiloissa ympäri Suomen. Voit ilmoittaa valokuviasi mukaan näyttelyyn. Me luomme lähetetyistä kuvista toimivan kokonaisuuden, tulostamme ne näyttelyä varten ja hoidamme kaiken näyttelyyn liittyvät konkreettiset toimet. Osallistuminen on edullista, kun kustannukset jakautuvat kaikkien näyttelyyn osallistuvien kuvaajien kesken.
Näyttelyssä kaikki työt ovat myynnissä ja samaa työtä voidaan myydä tulosteena monta kappaletta! Mikäli kuvat eivät käy kaupaksi, saa kuvaaja tulosteen itselleen. Me siis hoidamme aivan kaiken tilavarauksista markkinointiin ja näyttelyn pystyttämiseen, sinä vain lähetät kuvasi mukaan ja kustannat sovitun osuutesi kuluista.

 

Tulosta edullisesti

Meidän kauttamme voit tulostaa omia kuviasi alennettuun hintaan. Kysy lisää tulostusmateriaaleistamme sekä tulostuskoosta ja -muodosta. Laitteistomme kykenee tulostamaan ensiluokkaista jälkeä ja materiaaleja on valittavana aina paperista alumiiniin.