Nyt mahdollista luoda albumeja PROgalleriassa!

Nyt mahdollista luoda albumeja PROgalleriassa!

Olemme luoneet sivustollemme uuden osaston, jossa niin valokuvaajat kuin yrityksetkin voivat luoda albumeja ja myydä niissä kuviaan omaan hintaan. Tarkempi kuvaus, jossa kerromme kaikista vahvoista puolista ja mahdollisuuksista on tuotu alle.

ProGalleria on suunniteltu valokuvaajille, jotka haluavat myydä valokuvia omilla hinnoillaan tai niille, jotka tekevät valokuvauksia, mutta eivät halua kuvauksen jälkeen hoitaa kuvien tulostamiseen, lähettämiseen tai laskuttamiseen liittyviä asioita.

Valokuvaaja päättää itse teostensa hinnan ja materiaalit, joille ne voidaan tulostaa. Hän voi myös päättää, haluaako hän myydä kuvansa oikeudet.  Valokuva voidaan myydä erilaisina tulosteina, joita ovat:

  • digikuva
  • kuvajuliste
  • canvastaulu
  • galleriataulu
  • kuvataulu
  • akryylitaulu
  • alumiinitaulu

Valokuvaaja luo kansiot galleriaansa, nimeää ne ja lataa kuvat kansioihin.

Valokuvaaja voi halutessaan lisätä salasanan albumeihinsa, varustaa kuvansa vesileimalla tai antaa käyttäjille luvan jakaa kuvia sosiaalisissa verkoissa.

Valokuvaaja voi halutessaan lisätä albumiin vastaanottajien sähköpostiosoitteita, joihin sivusto lähettää julkaisemisen jälkeen linkin, josta voi katsella albumia.

ProGalleria-osoitteet ovat muodossa: Myphoto.fi/sukunimi (yksityishenkilöille) tai Myphoto.fi/yrityksen nimi (yrityksille).

Valokuvaajan pyynnöstä teemme ilmaiseksi asiakkaille annettavia kortteja, joissa on valokuvaajan nimi, puhelinnumero, valokuvaajan ProGallerian internetosoite sekä tyhjä kohta salasanalle, gallerian nimelle ja albumin julkaisupäivälle. Tämä palvelu sopii erityisesti ammattivalokuvaajille, jotka ottavat kuvia yleisötapahtumista ja haluavat informoida isoa yleisöä mahdollisuudesta katsella ja ostaa kuvia.

Valokuvaaja voi jakaa omia kuviaan tai albumejaan sosiaalisissa verkoissa linkkien kautta.

Asiakkaan on helppoa katsoa ja tilata kuvia ProGalleriasta.

Kun MyPhoto.fi saa asiakkaan tilauksen, asiakkaan tilaamat kuvat tulostetaan ja lähetetään asiakkaalle. Asiakas maksaa tilaamansa kuvat MyPhoto.fi:lle.

Valokuvaaja näkee henkilökohtaisella tilillään omien kuviensa myynnin ja kuitit myynnistä. Valokuvaaja saa rahat myynnistä pankkitililleen täyttämällä yksinkertaisen lomakkeen verkossa. Vaihtoehtoisesti hän voi valita bonuskoodin, jonka hän voi käyttää MyPhoto.fi:n tai sen kumppaniliikkeiden palveluiden ja tuotteiden maksamiseen.

ProGalleria-palvelu ei maksa valokuvaajalle mitään. Kun valokuvaajan kuvia myydään, valokuvaajan osuus hinnasta on valokuvaajan määräämä hinta, josta on vähennetty tulostuskustannukset ja 10 prosenttia. Asiaa koskeva informaatio on näkyvillä kuvia hinnoiteltaessa.

 

 

HUOM! Yritykset eivät valitettavasti voi vielä lisätä albumeja, mutta tämä mahdollisuus ilmestyy lähiaikoina. Tarkempaa tietoa tästä ilmoitamme jatkossa.

Ystävällisin MyPhoto.fi tiimi