Uutiset

Olemme päivittäneet canvastaulujen hinnat 1.1.2021 alkaen. Alensimme hinnat pysyvästi kustannusten optimoinnin ansiosta, vaikuttamatta tuotteiden laatuun. Tulostamme canvastauluja asiakkaiden omista kuvista tai galleriamme valokuvista korkeatasoisella laitteistolla ja laadukkailla materiaaleilla.

Tuotantomme toimii normaalisti koronavirusepidemiasta huolimatta. Myphoto toimii viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti, mm. kaikki tulostukset hoidamme kertakäyttöhanskoja käyttäen.  Asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi noutopalvelu on toistaiseksi keskeytetty.

"KAIKKIEN KÄYTTÄJIEN VALOKUVAKILPAILU" meni hyvin ja voittaja on valittu.

Me valitsimme 3 valokuvaajaa ja 5 kuvia. Onnittelemme voittajia, voititte meidän kuvan kilpailun!!!

Vuoden 2017 valokuvakilpailun voittajat ovat:

1. Jussi Pietarinen

Kotkan valokuvakeskuksessa avautuu uusi näyttely "PUHU HILJEMPAA MAAILMA".

Näyttelyn avajaiset 08.12.2017 klo 18:30.

Juhana Lappalainen - valokuvat,

Jasmin Dareia Hjelt - tekstit.

 

 

 

Myphoto.fi - tulostuspalvelut: galleriataulut.

I ❤ Kotka -valokuvanäyttelyn osallistujat!!!

Myphoto.fi tiimi onnittelee kaikkia näyttelyyn osallistuneita! Voitte tulla noutamaan oman kuvan Näyttelystä "I love Kotka" seuraavan osoitteen Runeberginkatu 13 a, Kotka.

Seuraavista näyttelyistä ilmestyy tiedotteita jo lähiaikoina, joten seuratkaa uutisia niin pysytte ajan tasalla tulevista tapahtumista!

 

Osallistu ja voita Myphoto.fi:n tulostuspalvelun etukuponki!

Millainen on sinun paras kuvasi?

Valokuvakilpailussa kilpaillaan pääasiassa parhaista kuvista. Ahkeralla gallerian päivittäjällä on suurempi mahdollisuus voittaa, joten kannattaa olla aktiivinen!

Osallistu kuukausikilpailuun klikkaamalla kilpailun otsikkoa ja rekisteröidy. Voit ladata omia kuviasi kotisivujemme Kuvagalleriaan https://myphoto.fi/gallery  

Näyttelyn nimi on SENSUROIMATON ja se toteutetaan yhdessä Kotkan Valokuvakeskuksen kanssa. Näyttelytaulut ja alumiinitaulut toimittaa myphoto.fi.

Näyttelyn teema on nudetaide-kuvat joita ottattu vuosien varrella mm. Jörn Donnerista, Teuvo Hakkaraisesta, Remu Aaltosesta, Aira Samulinista jne. Kuvat itsessään jo ovat ylittäneet uutiskynnyksen moneen kertaan, nyt ne on koottu yhteen näyttelyyn!

MyPhoto.fi -yrityksen tuottama valokuvanäytely Miä ❤ Kotka – I ❤ Kotka on nyt siirtynyt Heinolan Lintutarhalle   http://www.heinolanlintutarha.fi/.

Maretariumin kesänäyttelynä on kuvia Kotkasta. Näyttelyä varten kuka tahansa on voinut lähettää uusia tai vanhempiakin kuvia MyPhoto.fi –sivuston kautta. Näyttelyyn on haettu eloisia, värikkäitä, elämänmyönteisiä kuvia Kotkasta. Näyttelyyn tarjottiin yli 200 kuvaa 15 eri kuvaajalta ja 30 niistä päätyi varsinaiseen näyttelyyn, joka on esillä Maretariumissa heinäkuun loppuun saakka. Maretariumista näyttely siirtyy Heinolaan.

Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn ja tapaamaan näyttelyn valokuvaajia maanantaina 12.6.2017 klo 13.00 Maretariumin vaihtuvan näyttelyn tilaan.

Olemme luoneet sivustollemme uuden osaston, jossa niin valokuvaajat kuin yrityksetkin voivat luoda albumeja ja myydä niissä kuviaan omaan hintaan. Tarkempi kuvaus, jossa kerromme kaikista vahvoista puolista ja mahdollisuuksista on tuotu alle.

ProGalleria on suunniteltu valokuvaajille, jotka haluavat myydä valokuvia omilla hinnoillaan tai niille, jotka tekevät valokuvauksia, mutta eivät halua kuvauksen jälkeen hoitaa kuvien tulostamiseen, lähettämiseen tai laskuttamiseen liittyviä asioita.

Osastollamme kävi paljon vierailijoita, kiitos kaikille! Kuvaajat jotka osallistuivat näyttelyyn saavat oman taulunsa postissa. Lähetämme taulut viikon sisällä.

Tästä linkistä löytyy videokuvaa osastostamme : 

Valokuvanäyttely MyPhoto.fi- osastollamme Kuva & Kamera - messuilla.

Olemme valinneet kuvat messukeskuksen näyttelyyn ja alla on valokuvaajien nimilista:

Järjestämme Maretariumin kesänäyttelyn 10.6. -31.7.2017

Haluatko mahdollisesti osallistua näyttelyyn kuvallasi tai jopa useammalla.

Haemme monipuolisia, eloisia, värikkäitä, elämänmyönteisiä kuvia Kotkasta.

Kuvissa saa olla ihmisiä, lemmikkejä, kaupunkinäkymiä, luontoa, teollisuutta, eri vuorokauden- ja vuodenaikoja. Kuvien ei tarvitse olla tuoreita, sillä historiakin on mielenkiintoista.

Kuvien tulee olla itsesi ottama tai sinulla on käyttöoikeus kuviin.

Vastaat kuvaajana kuvissa esiintyvien henkilöiden suostumuksesta esiintyä näyttelykuvassa.

5.3.2017 päättyi MyPhoto.fi:n järjestämä "Suomen villieläimet valokuvanäyttely" Kouvolassa, Poikilon galleriassa.  Yleisöllä oli mahdollisuus äänestää kuvia ja eniten ääniä sai Petri Päivärinnan valokuva ​”​Karhu, naaras, neloset, Martinselkonen” . Se sai 9,8% kaikista äänistä. 

 

 ​ÄÄNESTYKSEN PARHAAT VALOKUVAT

 1 - Petri Päivärinta: “ Karhu, naaras, neloset, Martinselkonen” –  9,8 % äänistä

https://myphoto.fi/photo/21140