Uutiset

Näyttelyn nimi on SENSUROIMATON ja se toteutetaan yhdessä Kotkan Valokuvakeskuksen kanssa. Näyttelytaulut ja alumiinitaulut toimittaa myphoto.fi.

Näyttelyn teema on nudetaide-kuvat joita ottattu vuosien varrella mm. Jörn Donnerista, Teuvo Hakkaraisesta, Remu Aaltosesta, Aira Samulinista jne. Kuvat itsessään jo ovat ylittäneet uutiskynnyksen moneen kertaan, nyt ne on koottu yhteen näyttelyyn!

MyPhoto.fi -yrityksen tuottama valokuvanäytely Miä ❤ Kotka – I ❤ Kotka on nyt siirtynyt Heinolan Lintutarhalle   http://www.heinolanlintutarha.fi/.

Maretariumin kesänäyttelynä on kuvia Kotkasta. Näyttelyä varten kuka tahansa on voinut lähettää uusia tai vanhempiakin kuvia MyPhoto.fi –sivuston kautta. Näyttelyyn on haettu eloisia, värikkäitä, elämänmyönteisiä kuvia Kotkasta. Näyttelyyn tarjottiin yli 200 kuvaa 15 eri kuvaajalta ja 30 niistä päätyi varsinaiseen näyttelyyn, joka on esillä Maretariumissa heinäkuun loppuun saakka. Maretariumista näyttely siirtyy Heinolaan.

Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn ja tapaamaan näyttelyn valokuvaajia maanantaina 12.6.2017 klo 13.00 Maretariumin vaihtuvan näyttelyn tilaan.

Olemme luoneet sivustollemme uuden osaston, jossa niin valokuvaajat kuin yrityksetkin voivat luoda albumeja ja myydä niissä kuviaan omaan hintaan. Tarkempi kuvaus, jossa kerromme kaikista vahvoista puolista ja mahdollisuuksista on tuotu alle.

ProGalleria on suunniteltu valokuvaajille, jotka haluavat myydä valokuvia omilla hinnoillaan tai niille, jotka tekevät valokuvauksia, mutta eivät halua kuvauksen jälkeen hoitaa kuvien tulostamiseen, lähettämiseen tai laskuttamiseen liittyviä asioita.

Osastollamme kävi paljon vierailijoita, kiitos kaikille! Kuvaajat jotka osallistuivat näyttelyyn saavat oman taulunsa postissa. Lähetämme taulut viikon sisällä.

Tästä linkistä löytyy videokuvaa osastostamme : 

Valokuvanäyttely MyPhoto.fi- osastollamme Kuva & Kamera - messuilla.

Olemme valinneet kuvat messukeskuksen näyttelyyn ja alla on valokuvaajien nimilista:

Järjestämme Maretariumin kesänäyttelyn 10.6. -31.7.2017

Haluatko mahdollisesti osallistua näyttelyyn kuvallasi tai jopa useammalla.

Haemme monipuolisia, eloisia, värikkäitä, elämänmyönteisiä kuvia Kotkasta.

Kuvissa saa olla ihmisiä, lemmikkejä, kaupunkinäkymiä, luontoa, teollisuutta, eri vuorokauden- ja vuodenaikoja. Kuvien ei tarvitse olla tuoreita, sillä historiakin on mielenkiintoista.

Kuvien tulee olla itsesi ottama tai sinulla on käyttöoikeus kuviin.

Vastaat kuvaajana kuvissa esiintyvien henkilöiden suostumuksesta esiintyä näyttelykuvassa.

5.3.2017 päättyi MyPhoto.fi:n järjestämä "Suomen villieläimet valokuvanäyttely" Kouvolassa, Poikilon galleriassa.  Yleisöllä oli mahdollisuus äänestää kuvia ja eniten ääniä sai Petri Päivärinnan valokuva ​”​Karhu, naaras, neloset, Martinselkonen” . Se sai 9,8% kaikista äänistä. 

 

 ​ÄÄNESTYKSEN PARHAAT VALOKUVAT

 1 - Petri Päivärinta: “ Karhu, naaras, neloset, Martinselkonen” –  9,8 % äänistä

https://myphoto.fi/photo/21140

Kuva & Kamera

17.–19.3.2017 Helsingin Messukeskus

Järjestämme valokuvanäyttelyn Kuva & Kamera - messuilla MyPhoto.fi- osastollamme, johon sinäkin voit osallistua! 

Osallistuminen on helppoa! 

Kiitos ruokavalokuvauspäivään osallistuneille!

Näyttelyyn osallistujat:

 

 

Ari Vitikainen

Juha Tuomisto

Kari Kuoppala

Nuutti Nissinen

Petri Päivärinta

Pekka Vainio

Timo Ahosalmi

 

NÄYTTELY

PAIKKA: POIKILON-Galleria, Varuskuntakatu 11, Kouvola

AIKA: 7.02-5.03.2017

Avoinna: ti-pe 11-18, la-su 12-17, ma suljettu

HINTA: Vapaa pääsy 

MyPhoto.fi toivottaa tervetulleeksi osallistumaan "Suomen villieläimet"-valokuvauskilpailuun. Valokuvien aiheena voivat olla suomalaiset luonnonvaraiset eläimet eli kaikki eläinkunnan yksilöt, kotieläimiä lukuun ottamatta. Lähetä kuvia, osallistu ilmaiseen valokuvanäyttelyyn ja voita upea palkinto!

Valokuvien viimeinen toimituspäivämäärä on perjantai 28.01.2017. Valitut valokuvat ovat esillä POIKILO-Galleriassa 7.02.-5.03.2017.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet voivat osallistua. 

 

Opi onnistuneen ruokavalokuvauksen salat!

 

Mikäli pidät kauniista kattauksista, näyttävistä annoksista ja haluavat oppia kuvaamaan niitä onnistuneesti, on tämä koulutus juuri sinua varten. Workshop-tyyppinen, englanninkielinen koulutuspäivä pitää sisällään luentoja, keskusteluja ja käytännön kattamis- ja kuvausharjoituksia. 

Lataa kuvasi nyt MyPhoto.fi -sivustolle ja voit saada sen omaksi tulostettuna! Valitsemme kymmenen parasta kuvaa tulostettavaksi avajaisiimme, jonka jälkeen luovutamme ne lahjana niiden kuvaajille. Toimi nopeasti, jotta ehdit varmasti mukaan!

 

1. Chromalux metallitaulu 70*100
2. Chromalux metallitaulu 40*60
3. Chromalux MDF 50*76
4. Chromalux MDF 40,6x50,8
5. Canvas-taulu 55*82,5
6.Canvas-tcaulu 50*70
7. Canvas-taulu 36,6*55
8. Photo Luster 50*70
9. Photo Glossy 50*70
10.Photo Matta 50*70