Kilpailut ja yllätyspalkinnot

Palkintoja hyvistä kuvista!

Järjestämme pieniä kilpailuja säännöllisesti kuvaajien kesken. Kilpailut ovat erilaisia: asiakkaat äänestävät suosikkinsa tai parhaiten myynyt kuva palkitaan. Palkinnot vaihtelevat ilmaistulosteista lahjakortteihin ja välillä on tarjolla myös isompia palkintoja, kuten kuvaustarvikkeita. Lisätietoja meneillään olevista kilpailuista saat seuraamalla uutisiamme.

Lisäksi arvomme satunnaisesti palkintoja kaikkien rekisteröityneiden käyttäjien kesken. Arpajaisista ei välttämättä ilmoiteta erikseen, joten yllätyksiä saattaa olla matkalla!

VALOKUVAAJIEN KILPAILUT

Valokuvaajien kilpailuissa tullaan kilpailemaan pääasiassaparhaista kuvista. Ahkeralla gallerianpäivittäjällä on isompi mahdollisuus voittaa, joten kannattaa olla aktiivinen! Pienempiä kilpailuja voi olla kuukausittain ja isompia vuosittain. Palkintoina on mm. lahjakortteja, objektiivejaja kameroita.

 

KAIKKIEN KÄYTTÄJIEN KILPAILUT

Järjestämme myös muuhun aktiiviseen toimintaan liittyviä kilpailuja. Esimerkiksi eniten ostoksia tehneitä käyttäjiä tai eniten tauluja myyneitä kuvaajia palkitaan. Rohkeasti rekisteröitymään!