Asiakkaille

Aidosti kotimaiset kuvat takaavat ainutlaatuiset tulosteet

MyPhoto.fi tarjoaa gallerian pullollaan suomalaisten kuvaajien ja kuvittajien kuvia tulostettavaksi erilaisille materiaaleille ja erilaisiin tarkoituksiin. Sisusta kotisi tai toimistosi näyttävästi, tilaa itsesi näköiset postikortit tai suunnittele omat kalenterit lahjaksi! Kotimainen kuvatuloste on persoonallinen ratkaisu, samalla tiedät kuka kuvan on ottanut ja varmistat sen, että kuvaaja saa työstään ansaitun korvauksen.

Galleriassamme on runsaasti erilaisia teemoja ja kuvia, joista voit valita. Kaikki kuvat arvioidaan ja luokitellaan, jotta niiden löytäminen olisi mahdollisimman helppoa. Näin voit helposti löytää ainekset vaikkapa kokonaiseen taulusarjaan. Halutessasi voit tilata meiltä myös tulosteet omasta kuvastasi, jolloin maksat vain tulostuksesta.

Valokuvat ovat intohimomme, joten haluamme tarjota vain parasta myös tulostusjäljessä. Teemme kaikki tulosteet itse tai kotimaisen yhteistyökumppanin kanssa ja tarkistamme työn jäljen huolella. Meiltä luonnistuvat esimerkiksi postikortit, julisteet ja erilaiset sisustustaulut suuressakin koossa. Tulostamme erilaisille materiaaleille aina paperista alumiiniin!