Lataa kuvia
HINNASTO

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut alk. 2,80€ tilaus.

9x13cm  -  0,13€
10x13cm  -  0,2€
10x15cm  -  0,2€
13x18cm  -  0,25€
20x10cm  -  1,50€
20x25cm  -  3,00€
20x30cm  -  4,00€

LAATU

Tulostamme kaikki kuvat Epsonin valokuvatulostimella sen omille japanilaisille tulostusmateriaaleille. Perinteisten matta- ja glossy valokuvapapereiden ohella valikoimassamme on ainoana toimijana Epson Luster -valokuvapaperi. Luster on puolimatta ja erityisen kestävä pinnaltaan. Se toimii käytännössä kaikenlaisten kuvien kanssa ja saa kuvat kestämään pitkään.

MATERIAALIT

Laadukkaat Epsonin valokuvapaperit

Glossy, Matta tai Luster.
 

Koot

9cm, 10cm, 13cm ja 20cm.
HELPPOKÄYTTÖISYYS JA NOPEUS

Yksinkertainen verkkopalvelumme takaa helpon tilausprosessin. Kirjaudu sisään, lataa haluamasi kuvat ja aseta niille tahtomasi koko sekä paperi. Voit myös valita sovitetaanko erikokoiset kuvat valitsemaasi kuvakokoon vai rajataanko niitä sopivaksi. Mikäli haluat tilata saman kuvan kahdessa koossa tai kahdelle eri paperille, kannattaa se ladata järjestelmään kahdesti ja tehdä toiseen kuvaversioon eri paperi- ja koko valinnat.

TILAUKSEN ALOITUS

Tilauksen aloittamiseksi paina kohtaa "+Lataa kuvia", jos haluat tulostaa kuvia omasta laitteestasi.

Jos haluat tulostaa kuvia meidän kuvagalleriasta, paina kohtaa "Osta". Tätä varten sinun on rekisteröidyttävä tai kirjauduttava sisään.

KÄSITTELY JA POSTITUS

Tilaus otetaan käsittelyyn seuraavana arkipäivänä sen jättämisen jälkeen.
Digikuvista tehtyjen valokuvien toimitusaika on 1-2 arkipäivää + postitus.
Tilausten määrästä ja suuruudesta voi aiheutua muutosta aikatauluihin ja tilaus saatetaan lähetykseen myöhemmin (koskee vain erittäin suuria tilauksia).
Kaikista mahdollisista viivästyksistä ilmoitetaan suoraan tilaajalle, vaikka ne ovatkin erittäin harvinaisia, haluamme pitää asiakkaamme tietoisena kaikesta mikä koskee hänen tilaustaan.